Гурт BRUTTO представив нову пісню та анонсував документальний фільм

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Гурт BRUTTO представив нову пісню та анонсував документальний фільм
15:30, 01.10.19
Соцпортал

BRUTTO представляють пісню і кліп «Мельхиор и Каспар» і анонсують вихід документального фільму.

Спеціально до п'ятиріччя BRUTTO Сергій Міхалок і #bruttofamily представляють новий кліп і пісню «Мельхиор и Каспар»

Зйомки кліпу проходили на третьому з'їзді #bruttofamily, а режисером кліпу став великий друг всього BRUTTO Дмитро Авдєєв.

- У нас була класна тусовка, де ми нарешті зібралися з сім'ями та друзями. Було дуже весело, захоплююче, тому що ми всі один за одним скучили. Ми рідко збираємося великою компанією, тому що всі зайняті, і до того ж зібрати всю #bruttofamily практично неможливо, тому що наша сім'я велика. У цій неймовірно сімейній та веселій атмосфері ми навіть не помічали, що знімаємо кліп. У нас не було репетицій і дублів і час пролетів дуже швидко. Кліп відмінно передає всю атмосферу нашої зустрічі.
Незважаючи на те, що у BRUTTO зараз вимушена перерва по ряду об'єктивних причин, ми завжди збираємося разом на знакові концерти та фестивалі. Там, де ми можемо вломити трошки важкого звучання BRUTTO і зіграти наші хіти. Ми всі росли на піснях гурту Ляпис Трубецкой, давно дружимо і останній тур Ляпіса також разом відкатали. Тому завжди з радістю приєднуємося до концертів Ляпис-98 і відчуваємо себе дуже гармонійно на цих концертах. Але, не переживайте - BRUTTO ще виступить з повноцінними концертами у всеозброєнні, - поділився емоціями соліст групи BRUTTO Віталій Гурков.

Більше 500 концертів за 5 років і тисячі глядачів на концертах, 3 повноцінних альбоми і 22 офіційних відеокліпи, тріумфальне повернення Сергія Міхалка і BRUTTO в Білорусь і запуск проектів «Ляпис-98» та «DREZDEN» - і ще багато всього глядачі зможуть побачити у документальному фільмі «BRUTTO NOSTRA», прем'єра якого відбудеться 8 жовтня на всіх цифрових майданчиках групи. А напередодні цифрової презентації, 7 жовтня документальний фільм «BRUTTO NOSTRA» українці зможуть побачити одними з перших на великому екрані в Києві, Львові, Харкові та в Чернівцях в рамках кінофестивалю «BUCOVINA». Вхід вільний, але по реєстрації.

Графік показів:

  • 7 жовтня 2019
  • Київ, кінотеатр «Жовтень». Початок о 21:30.
  • Посилання на реєстрацію:
  • https://forms.gle/WZEu83EwjFXHnvUP6
  • Харків, Боммер. Початок о 19:30
  • Посилання на реєстрацію:
  • https://forms.gle/nXEJQfVmdBRZxV9Z8
  • Львів, Lviv Film Center. Початок о 17:20.
  • Посилання на реєстрацію:
  • https://forms.gle/u5CRyjPuRBRGcfsG9
  • Чернівці, кінотеатр «Магнат» в рамках фестивалю документальних фільмів «BUCOVINA» c 19 по 21 жовтня.

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити всі найкращі фестивалі та концерти в Києві.

Всі новини шоу бізнесу читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости