Запасаємось противірусними та протимікробними засобами

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Запасаємось противірусними та протимікробними засобами
12:12, 28.09.19

З наближенням холодно пори року актуальною стає боротьба з найпоширенішим захворюванням - застудою. Проект klikis пропонує на широкий загал різні медичні препарати зокрема і противірусні та антивірусні — це засоби медицини, які впливають на віруси. Сучасна медицина до цього часу не створила універсального противірусного препарату. Для прикладу вірусів, які здатні спровокувати ГРВІ виділяють понад 500. Трохи менше 95% вірусів викликані грипом та ГРВІ, тобто майже лідер за поширеністю.

Природа вірусів різна і виділяють їх кілька десятків.

  • Протигрипозні засоби;
  • протигерпетичні і протицитомегаловірусні засоби;
  • засоби, що впливають на вірус імунодефіциту людини;
  • засоби, як діють на ретровіруси і пікорнавіруси;
  • засоби, що діють на вірус натуральної віспи;
  • засоби широкого спектру дії(в тому числі при гепатитах В і С);

Серед противірусних препаратів, які представлені на сайті https://klikis.com/medikamenti/protimikrobni-zasobi/protivirusni-zasobi, виділяють:

  • капсули;
  • таблетки;
  • сиропи;
  • порошки для ін'єкцій.

Тобто, існують імуномодулятори, імуностимулятори та вакцинація, щоб запобігти хворобі.

Противірусні препарати призначають для дітей та дорослих, вагітним жінкам та в період лактації. Втім, звичайно, у такий період неохідна додаткова консутація та контроль з боку лікаря та співставлення користі від лікування та ризиків.

Сервіс пропонує супер вигідні пропозиції акції та розпродажі медикаментів.

Проект klikis- це ідеальний варіант для пошуку та бронювання ліків. Тут можна замовити ліки в будь-який зручний час, не виходячи з дому чи офісу. Покупець замовляє певні ліки в конкретній аптеці, що зручна для нього за розташуванням, а оплатити ліки можна в самій аптеці готівкою чи банківською карткою, за наявності терміналу.

Klikis моніторить ціни, що дозволяє тримати їх найнижчими у порівнянні з іншими аптеками. Цей сервіс дозволяє зробити замовлення навіть мінімальним покриттям інтернету. На сайті представлені препарати такі як ліки, БАДи, вітаміни, косметика та засоби гігієни, а також медична техніка - вся продукція оригінальна.

Для швидкого вибору необхідних препаратів на сервісі розміщено зручний фільтр, можливість ознайомитись з інструкцією, а також переліком аналогів.

Ні в якому разі не займайтесь самолікуванням, при перших ознаках хвороби звертатись до лікаря і приймати ліки тільки за його призначенням.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости