Компанія Facebook презентувала розумні екрани Portal для відеозв‘язку

  1. Главная
  2. Архив
  3. X-Files
  4. Компанія Facebook презентувала розумні екрани Portal для відеозв‘язку
15:37, 26.09.19
Соцпортал

Планшет повинен повністю перевернути наше бачення в спілкуванні з близькими людьми, адже відеочати з ним відчуваються, як «жива» розмова.

Програмне забезпечення пристрою дає змогу визначити скільки людей знаходиться в кімнаті та фокусуватись на них.

Також, камера Portal автоматично стежить за переміщенням об’єкту, якщо ви знаходитесь в межах 140 градусів її огляду. А сам пристрій керується голосовими командами.

Gро це повідомляє пресслужба компанії.

Згідно з повідомленням, компанія презентувала пристрій відеозв’язку під назвою Portal та Portal+, який повністю змінить те, як ми підтримуємо зв’язок. Обидві моделі, призначені для того, щоб допомогти відчути себе ближче до людей і зробити відеочати більше похожими на те, що люди дійсно знаходитесь в одній кімнаті.

Гаджет представлений у двох версіях: Portal і Portal+. Перший оснащений 10-дюймовим екраном, а другий - 15-дюймовим екраном.

Розробники пояснюють, що камера нового пристрою автоматично стежить за пересуванням співрозмовників в приміщенні і їм більше не треба стежити за тим, щоб не виходити з поля зору.

Portal дозволяє спілкуватися через Facebook, або мобільний месенджер соцмережі із абонентами, які не мають такого пристрою. Крім того, у гаджет вбудовано голосовий помічник.

Про останні досягнення в світі науки і техніки читайте в розділі #Х-Files на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости