Мінінфраструктури шукає виробника ескалаторів для вокзалу в Києві

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Мінінфраструктури шукає виробника ескалаторів для вокзалу в Києві
12:00, 14.09.19
Мінінфраструктури

Міністерство інфраструктури оголосило відбір виробника ескалаторів для вестибюлю Центрального вокзалу станції Київ-Пасажирський

Про це на своїй сторінці у Facebook написав глава міністерства Владислав Криклій.

"Не знаю як у вас, а в мене при згадуванні вокзалу станції Київ-Пасажирський одразу спадає на думку непрацюючий ескалатор. За добу ним користується близько ста тисяч громадян, а нескінченні профілактики викликали тільки скарги. Настав час рішучих змін", - написав він.

Говорячи про відбір виробників, Криклій зазначив, що це буде фінансовий лізинг. "Кожен з виробників може запропонувати умови фінансового лізингу", - пояснив очільник відомства.

Також він пояснив, як будуть оцінювати пропозиції від виробників.

"Усі пропозиції від виробників будуть оцінені, виходячи з наступних критеріїв: ціна пропозиції та наявність фінансових інструментів інвестування, дизайн-проект, енергоефективність", - написав Криклій.

Окрім того, міністр повідомив, що сьогодні також видав наказ про безоплатну передачу зі сфери управління Мінінфраструктури в сферу управління Міністерства оборони України багатоцільове аварійно-рятувальне судно "Олександр Охрименко".

Всі київські новини в розділі #Київград на Соцпорталі

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости