Під мерією Одеси було гаряче. Усе через дівчат у відвертому вбрані

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Під мерією Одеси було гаряче. Усе через дівчат у відвертому вбрані
23:00, 13.09.19
Одесса медиа

Дівчата влаштували відверту фотосесію поряд із будівлею міськради. Спочатку працівники установи лише спостерігали за пікантним дійством, але коли дівчата дістали фаєри - запротестували

В Одесі у п'ятницю, 13 вересня, біля будівлі міськради охоронці розігнали дівчат, які влаштували фотосесію із фаєрами, повідомляє Одесса медиа.

Кілька дівчат, одягнених у костюми стриптизерок, на площі перед міськрадою вирішили зробити фотографії. Але чорний дим від фаєрів спричинив легку паніку у співробітників мерії. Фотосесію перервали охоронці, які попросили дівчат перенести зйомки в інше місце.

Як зазначив прес-секретар віце-мера Одеси Микола Покровський, співробітники КУ Муніципальна варта ввічливо попросили змінити місце проведення фотозйомки або робити це до 8:00.

"Сьогодні вранці, приблизно о 8:50, на Думській площі були помічені люди, які проводили фотосесію еротичного характеру із застосуванням фаєрів. 3 рази до них підходили, але вони не реагували на зауваження, і перемістилися ближче до пам'ятника Пушкіну. Після того, як на місце була викликана поліція, учасники фотосесії зібрали речі і пішли", - повідомив Микола Покровський.

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити цікаві та смішні відео.

Ще цікавого. Всі приколи дня читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости