В Києві підприємці вважають, що Зеленський утискає малий бізнес

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. В Києві підприємці вважають, що Зеленський утискає малий бізнес
18:48, 10.09.19
Соцпортал

Людям не подобається, що у своїй передвиборчій програмі президент Володимир Зеленський обіцяв зовсім інші речі.

Підприємці збираються провести заходи з захисту малого бізнесу. 10 вересня під Верховну Раду України прибули підприємці на акцію проти законопроектів 1073, 1053, 1210. Цими законопроектами збільшується адміністративне давлення на бізнес, використання касових апаратів стає обов’язковим для 2-4 груп спрощеної системи оподаткування, вводиться «інститут стукачів», яких фінансово мотивуватимуть скаржитись на підприємців.

Людям не подобається, що у своїй передвиборчій програмі президент Володимир Зеленський обіцяв зовсім інші речі – зниження адміністративного тиску на бізнес. Підприємці заявляють, що руками депутатів він втілює свої інтереси до великого бізнесу, закриваючи малих підприємців для ліквідації конкуренції. Замість того, щоб працювати на себе, вони вимушені будуть йти касирами у гіпермаркети.

- Український бізнес знову вимушений вийти під Раду. Вивести бізнес з тіні - це також наш інтерес. Але для цього має бути комплекс дій. І дії ці повинні починатись з митниці, офшорів. Якщо громадяни побачать, що держава свідомо робить такі кроки, то ми так само готові робити такі кроки. Ми закликаємо підприємців не миритись з цим, не бути байдужими, виходити на акції протесту, - заявив голова ГО «Комітет підприємців України» Едуард Курганський.

У акції брали участь підприємці не лише з Києва, а й з інших міст України. Після акції пройшла прес-конференція, на якій представники малого та середнього бізнесу висловили свої вимоги. Серед них: ветування Президентом законопроекту 1073 та внесення правок в законопроект 1053. Вони підкреслюють, що саме бізнес наповнює державний бюджет та створює робочі місця. Підприємці наголосили, що це не одноразова акція.

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости