​У Дніпрі влаштували флешмоб на підтримку звільнених політв'язнів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. ​У Дніпрі влаштували флешмоб на підтримку звільнених політв'язнів
16:45, 08.09.19
Соцпортал

У Дніпрі молодь вирішила провести патріотичний флешмоб, щоб підтримати звільнених напередодні військовополонених та політичних в'язнів Кремля

Про це повідомляє пресслужба Дніпровської міської ради.

Акцію провели на Центральному мосту, вздовж якого близько 100 юнаків і дівчат, а також небайдужі містяни, розгорнули стометровий прапор України.

Як зазначається, ініціатором такого заходу стали учасники третього форуму "Молодь Дніпра-2019".

"Наші хлопці нарешті вдома. У день їхнього повернення у Дніпрі пройшов третій Молодіжний форум. Тому, щоб підтримати звільнених хлопців, показати, що їх чекала уся країна, разом із молоддю вирушили на щойно відкритий Центральний міст із прапором України, який розгорнули уздовж переправи. Міст єднає два береги і це символ єднання усієї України, новітня сторінка історії нашої держави", - зазначила заступниця директора-начальника управління молоді, позашкільної роботи та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради Дар’я Біла.

Нагадаємо, напередодні до України повернулися 35 громадян, утримуваних в РФ. Серед тих, хто повернувся додому, – Сенцов, Гриб, Клих, інші політичні бранці та 24 українські моряки.

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити відео на гостросоціальну тематику.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости