Меган Маркл найняла піарщиків Харві Вайнштейна, щоб поліпшити власний імідж

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Меган Маркл найняла піарщиків Харві Вайнштейна, щоб поліпшити власний імідж
23:40, 05.09.19
Daily Mail

Меган Маркл уклала договір з великою американською PR-компанією для роботи по відновленню власного іміджу

Про це повідомляє Daily Mail.

За останній рік Меган Маркл розірвала відносини з батьком і посварилася з принцом Вільямом і Кейт Міддлтон. Нещодавно на герцогиню навалився шквал критики через те, що Меган Маркл і принц Гаррі подорожували на чотирьох приватних літаках протягом 11 днів після призову до захисту природи в соціальних мережах.

Повідомляється, що герцогиня уклала договір без відома королівських радників.

Як повідомляє видання, це було зроблено всупереч порадам палацу. Зазвичай члени королівської сім'ї покладаються на підтримку власних професійних фахівців зі зв'язків з громадськістю.

«Наймати голлівудську фірму для свого піару, будучи членом королівської сім'ї, це, м'яко кажучи, неортодоксально», - говорить інсайдер.

Офіційно Букінгемський палац повідомив, що герцогиня Сассекському звернулася в американську фірму, щоб їй допомогли налагодити в США роботу її благодійного фонду.

Sunshine Sachs є однією з відомих американських PR-компаній, однак її підозрюють у використанні нечесних інструментів для поліпшення іміджу своїх клієнтів.

Фірма співпрацювала зі скандально відомим Харві Вайнштейном, звинуваченим в численних домаганнях. Також клієнтами компанії були Наталі Портман, Бен Аффлек, Леонардо Ді Капріо, Дженніфер Лопес і Снуп Дог..

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити цікаві та смішні відео.

Ще цікавого. Всі приколи дня читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости