Помер Франко Коломбо – друг Шварценеггера і володар титулу "Містер Олімпія"

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Помер Франко Коломбо – друг Шварценеггера і володар титулу "Містер Олімпія"
18:45, 01.09.19
112 канал

За даними італійських ЗМІ, Коломбо помер в результаті "інциденту на пляжі в Сардинії"

У віці 78 років помер італійський бодібілдер, дворазовий володар титулу "Містер Олімпія" і близький друг Арнольда Шварценеггера Франко Коломбо. Про це він написав у своєму Instagram, повідомляє 112 канал.

"Я спустошений сьогодні. Але я також дуже вдячний за 54 роки дружби та радості, які ми розділили. Пампінг, шахи, будівельні роботи, їжа, жарти, уроки життя - ми все зробили разом. Ми росли і вчилися, і ми любили. Моє життя було веселіше, яскравіше і повніше завдяки тобі", - пише Шварценеггер про свого друга.

За даними італійських ЗМІ, Коломбо помер в результаті "інциденту на пляжі Сардинії".

Франко Коломбо народився в 1941 році на острові Сардинія. Дитинство його було бідним, тому часто хлопчик був змушений ночувати в горах, лісах, тим самим привчаючи організм до фізичних навантажень. У ранньому віці Коломбо займався боксом, займав призові місця в різних змаганнях на аматорському рівні. Пізніше Коломбо переїхав до Німеччини, де і почалася його кар'єра бодібілдера. Він виграв чемпіонат Європи з пауерліфтингу, поставив не один світовий рекорд.

Пізніше на конкурсі містер Європа він познайомився зі своїм майбутнім кращим другом і соратником Арнольдом Шварценеггером.

Коломбо переїжджає жити до Америки і продовжує домагатися успіху в бодібілдингу: став "містер Всесвіт" і двічі, в 1976 і 1981 роках, "Містер Олімпія". Після 1981 року він закінчує свою спортивну кар'єру.

Про секрети здоров'я і молодості читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости