У KFC з'являться крильця і нагетси зі штучної курятини від Beyond Meat

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. У KFC з'являться крильця і нагетси зі штучної курятини від Beyond Meat
11:15, 29.08.19
ЗМІ

KFC першою з великих мереж фаст-фуду в США запропонує відвідувачам продукцію із замінника курятини від виробника штучного м'яса Beyond Meat. Поки - в тестовому режимі

KFC вперше запропонує відвідувачам спробувати нагетси і крильця зі штучної курятини від компанії Beyond Meat, повідомив канал CNBC. Як зазначає телеканал, KFC стала першою в США мережею швидкого харчування, яка зважилася запропонувати відвідувачам курку від Beyond Meat.

Продукція під назвою Beyond Fried Chicken буде пропонуватися в одному з ресторанів KFC в Атланті 27 серпня. Зразки отримають відвідувачі, які оплачують свої замовлення, як «комплімент», пише Bloomberg. На основі їх відгуків буде прийнято рішення про проведення більш масштабних випробувань, повідомила KFC.

У міру зростання популярності рослинної альтернативи м'яса продукція Beyond Meat все частіше з'являється в ресторанах в США і Канаді, пише Bloomberg. Але до сих пір компанія поставляла тільки замінники яловичого фаршу для бургерів і сосиски з рослинної м'яса.

Історія Beyond Meat почалася в 2009 році. Її засновник Ітан Браун зараз є CEO компанії. Серед ранніх інвесторів - засновник Microsoft Білл Гейтс і актор Леонардо Ді Капріо. У травні Beyond Meat провела IPO на біржі Nasdaq, і з тих пір її акції подорожчали більш ніж на 500%.

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити цікаві та смішні відео.

Ще цікавого. Всі приколи дня читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости