В Туреччині вимагають відмінити ситему all inclusive

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. В Туреччині вимагають відмінити ситему all inclusive
19:45, 25.08.19
АТОР

У Туреччині продавці пропонують обмежити систему all inclusive в готелях

Турецькі торговці, які працюють на курортах Сіде і Аланія, звернулися до влади країни з проханням змінити стандарти системи all inclusive ( "все включено") в готелях, повідомляє АТОР.

Представники торгівлі вважають, що система all inclusive знищує їх бізнес і не дозволяє розвиватися «чесній конкуренції». Торговців не влаштовує, що туристи сидять в готелях, не подорожують по країні і не витрачають гроші на їжу та покупки за межами готелів.

Вони запропонували владі визначити райони, де робота готелів в форматі all inclusive не завдаватиме шкоди іншим підприємцям.

У той же час, міністр туризму і культури Туреччини Мехмет Ерсой, кількісне зростання іноземного потоку до Туреччини «більше не цікаве». Головна мета - зростання доходів від туризму. Мехмет Ерсой додав, що країна «оновить свій брендинг», але відмови від уже існуючих туристичних брендів не відбудеться.

Туреччина планує просувати на світовій арені не тільки пляжний відпочинок, але і інші види туризму, які будуть сприяти залученню більш заможніх туристів, до подорожей країною і знайомству з її культурою. В тому числі, готелям пропонується «диференціювати туристичний профіль».

Середземноморська асоціація готельєрів (AKTOB) презентувала стандарти, згідно з якими всі готелі з All Inclusive повинні бути розділені на три класи сервісу відповідно до широти і різноманітністі їх меню. Це Standard AI, Medium AI and High AI. Для того, щоб відповідати тому чи іншому класу, меню готелю має задовольняти мінімальні вимоги до кількості страв і напоїв, що подаються на сніданок і вечерю по системі шведського столу.

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити цікаві та смішні відео.

Всі цікаві новини України та світу читайте в розділі #Х-Files на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости