Бадоєв прокоментував свою режисуру Ходи гідності на Майдані

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Бадоєв прокоментував свою режисуру Ходи гідності на Майдані
10:30, 25.08.19
ТСН

Режисер розповів, що вдячний президенту Володимиру Зеленському, який доручив йому організацію урочистої частини святкування Дня Незалежності

Український режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв, якому президент Володимир Зеленський доручив організувати Ходу гідності до Дня незалежності, назвав роботу над заходом викликом для його команди.

Його коментар представлений на сайті "ТСН".

"Для мене було величезною честю взяти участь в організації урочистої частини святкування Дня Незалежності. Це був виклик для всієї моєї команди, і ми його прийняли. Тому що завдання, яке поставив перед нами Володимир (Зеленський - ред.), повністю збігалося з нашими уявленнями про те, як має виглядати свято незалежності України!" - сказав Бадоєв.

Він зазначив, що опинився серед прекрасних людей, які створюють своєю працею і талантом майбутнє України.

При режисурі заходи Бадоєву допомагала хореограф Олена Коляденко.

Під час "Ходи гідності" також виступила народна артистка України Тіна Кароль, яка заспівала куплет гімну на даху консерваторії.

Зазначимо, "Хода гідності" на Майдані складалась з трьох частин, слоган яких звучав: "Ми - Різні, але Ми - Єдині". Хода почалася з хвилини мовчання на Алеї Небесної сотні, як символу пам'яті про минуле, без якого неможливе майбутнє. У другій частині підняли національний символ України - прапор. А у третій заключній частині Ходи Президент України вручив державні нагороди.

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости