Mastercard повідомив Німеччину і Бельгію про витік даних клієнтів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Mastercard повідомив Німеччину і Бельгію про витік даних клієнтів
16:30, 24.08.19
Bloomberg

За даними бельгійських властей, витік торкнулася «великої кількості суб'єктів даних», головним чином в Німеччині

Міжнародна платіжна система Mastercard направила владі Німеччини і Бельгії повідомлення про злам системи з даними клієнтів, повідомляє Bloomberg з посиланням на наглядові органи цих країн. У повідомленні йдеться, що злам був помічений компанією 19 серпня.

За даними бельгійських властей, витік торкнулася великої кількості людей, головним чином з Німеччини. Точне число людей, чиї дані могли бути вкрадені, не розкривається.

«З того моменту, як стало відомо про інцидент, нам надійшло безліч питань і скарг. Хочемо повідомити користувачам карт: ми зв'язалися з Mastercard, щоб отримати додаткову інформацію, і стежимо за розвитком ситуації разом з відомством із захисту даних в Гессені і іншими представниками влади», - цитує Bloomberg голову Бельгійського відомства із захисту даних Девіда Стівенса.

Регулятори Німеччини і Бельгії були повідомлені про витік, оскільки в цих країнах перебувають штаб-квартири платіжної системи, відзначає агентство. Бельгія повідомила, що запросила у Mastercard додаткову інформацію і разом з німецькими властями стежить за ситуацією.

Всі новини економіки України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.Читайте також:

Восени 2019 року очікується збереження волатильності курсу

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости