Стало відомо як пройде Хода Гідності у Києві на День Незалежності

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Стало відомо як пройде Хода Гідності у Києві на День Незалежності
21:26, 22.08.19
Сьогодні

Хода Гідності відбудеться у новому форматі.

Хода Гідності в День Незалежності України в столиці почнеться з вшанування пам'яті героїв, які загинули за свободу України. На заході буде присутній президент України Володимир Зеленський з сім'єю.

Про це повідомляє Сьогодні.

Під час церемонії на Алеї Героїв Небесної сотні відбудеться загальнонаціональна хвилина мовчання, прозвучать сто ударів дзвону. На Майдані Незалежності залунає гімн України у виконанні оркестрів і відомих музикантів.

Також відбудеться нагородження українців, які досягли успіхів у різних сферах. Завершиться захід святковою ходою.

В урочистій ході з нагоди Дня Незалежності України під назвою Хода Гідності приймуть участь п'ять оркестрів, українські зірки світової оперної сцени, 18 піаністів і народні артисти України.

Постановниками заходу стали режисер Алан Бадоєв та хореограф Олена Коляденко.

У Ході Гідності прийматимуть участь більше ніж 350 військовослужбовців з Сухопутних військ, Сил спеціальних операцій, Десантно-штурмових військ, Військово-морських сил, Військово-повітряних сил, ветерани АТО/ООС.

Також будуть присутні ветерани, відмічені бойовими нагородами за участь в АТО/ООС. Нарівні з чоловіками в розрахунку ЗСУ візьмуть участь дві жінки-військовослужбовці.

У Міноборони зазначили, що Хода Гідності відбудеться у новому форматі: замість традиційного військового параду з демонстрацією бойової техніки і авіації – мінімальна кількість військових і відмова від показу арсеналу озброєнь.

Всі київські новини в розділі #Київград на Соцпорталі. Ще цікаво:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости