Справа Гримчака: суд почав нове засідання через помилку

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Справа Гримчака: суд почав нове засідання через помилку
13:30, 17.08.19
УНН

Суд у справі Юрія Гримчака зібрався знову

Судді вирішують, чи дійсно винесене напередодні рішення про арешт підозрюваного, якщо його батькові було неправильно вказано в документі.

Деснянський районний суд Чернігова почав засідання через помилки в по-батькові фігуранта, яка потрапила в рішення про взяття заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрія Гримчака під варту. Про це в суботу, 17 серпня, повідомляє УНН.

Напередодні під час оголошення суддею запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави 6 млн грн., було допущено помилку. В матеріалах справи і постанові суду було невірно вказано по батькові Гримчака. Тому зараз вирішується, чи дійсно рішення про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, суд у Чернігові ухвалив взяти під варту на два місяці заступника голови МінТОТ Юрія Гримчака, однак помилився з його ім'ям. Замість "Юрія Миколайовича Гримчака" суддя оголосила про арешт "Юрія Михайловича Гримчака".

Раніше егго адвокат припустила, що Гримчака будуть "перезатримувати".

Як повідомлялося, увечері 14 серпня правоохоронці затримали Гримчака і його пособника за вимагання хабара в розмірі $ 1,1 млн. Їх спіймали "на гарячому" при отриманні $ 480 тисяч.

Останні новини: головні події дня читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости