Колишній народний депутат Олександр Онищенко заявив, що планує повернуться до України

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Колишній народний депутат Олександр Онищенко заявив, що планує повернуться до України
12:30, 11.08.19
112 канал

Депутат-втікач хоче довести свою невинуватість у суді

Про це повідомляє телеканал 112.

"Я готовий повернутися до Києва та в принципі планую повернутися в столицю. Єдине, що мені не хотілося, щоб у всій цій історії мною торгували. Я хотів приїхати та там нормально займатися, та приходити в суд, доводити свою невинність, я знаю, що я вийду з цієї ситуації, тому що вся справа сфабрикована, зліплена незрозуміло на чому", - заявив Онищенко.

Довести свою непричетність у справі, яку йому інкримінують, Онищенко планує в суді. За його словами, людей залякували для дачі показань і йому вдасться це довести.

"На залякуванні людей, на тому, що люди писали якісь угоди зі слідством, тобто, люди, які мене взагалі в очі не бачили ніколи. На тому, що вони там звичайних людей, секретарів, там, з офісу, геологів... закривали у в'язниці, ну, це таке, ви знаєте, це позиція тиску. Коли справа дійде до суду і коли суд дійсно буде розбиратися, всі зрозуміють, що там не було ніяких ні крадіжок, нічого, це було звичайне рейдерство", - заявив Онищенко

9 червня з’явилася інформація про те, що Олександр Онищенко має намір повернутися в Україну і взяти участь в дострокових парламентських виборах. Пізніше стало відомо, що нардеп Онищенко подав документи до ЦВК.

15 червня ЦВК відмовила Онищенку в реєстрації на підставі того, що він не проживав постійно в Україні протягом п’яти останніх років.

За даними НАБУ, Онищенко разом з соратниками продавали газ держпідприємства Укргазвидобування через псевдобіржі, що завдало державі збитків на суму понад 1,613 мільярда гривень.

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости