Зеленський відповів на петицію про звільнення Богдана

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Зеленський відповів на петицію про звільнення Богдана
13:15, 07.08.19
Соцпортал

Наразі Адміністрацію Президента України перейменовано в Офіс Президента України. Андрія Богдана було звільнено з посади "Глава Адміністрації Президента".

Андрій Богдан відповідно зараз очолює саме Офіс Президента, а з попередньої посади "Глава Адміністрації Президента України" його дійсно звільнили.

- Відповідно до статті 40 Конституції України та статті 23-1 закону України "Про звернення громадян" мною розглянуто розміщену на вебсайті Офіційного інтернет-представництва президента України електронну петицію щодо звільнення Богдана Андрія Йосиповича з посади глави Адміністрації президента України, яку підтримали понад 25 000 громадян.
Стосовно порушеного у петиції питання зазначаю, що Указом Президента України від 25 червня 2019 року № 434 А.Богдана звільнено з посади глави Адміністрації президента України, - йдеться у повідомленні.

Минулого тижня ЗМІ повідомляли, зо Богдан написав заяву про звільнення. Однак, заступник голови Офісу президента Руслан Рябошапка спочатку спростував інформацію про відставку голови ОП.

Пізніше, вже президент Володимир Зеленський підтвердив існування заяви на звільнення від глави Офісу президента України Андрія Богдана. Тоді він говорив, що не підписував указ.

Додамо, що Богдана призначили главою Адміністрації президента 21 травня 2019 року. Під час кампанії Володимира Зеленського його пов'язували зі штабом майбутнього президента. Богдан також був відомий як юрист олігарха Ігоря Коломойського.

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі. Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости