Бренд Sonia Rykiel закриється через банкрутство

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Бренд Sonia Rykiel закриється через банкрутство
18:45, 27.07.19
The Business of Fashion

Це сталося за три роки після смерті його засновниці

Як повідомляє The Business of Fashion, Комерційний суд Франції виніс рішення про ліквідацію компанії Sonia Rykiel в зв'язку з великою фінансовою заборгованістю. Бренд був заснований в Парижі в 1968 році.

Проблеми компанії виникли ще в 2016 році, коли пішла з життя її засновниця і дизайнер Соня Рікель. На початку квітня цього року Sonia Rykiel подала заявку на визнання банкрутства і запросила захист від кредиторів. Незважаючи на те що багато підприємців були зацікавлені в покупці бренду, суд відхилив їх пропозиції, назвавши їх фінансово ненадійними.

Три роки тому бренд перейшов під контроль китайського інвестфонду First Heritage Brands, що належить Жан-Марку Лубье і Вільяму і Віктору Фунам, зміни не допомогли вирішити кризу. Таким чином, роботу втратять відразу сто тридцять чотири співробітники, а активи, що залишилися і шість магазинів, розташованих у Франції і Монако, будуть негайно продані.

Бренд Sonia Rykiel був заснований в 1968 році. Його засновниця Соня Рікель отримала прізвисько «Королева трикотажу» завдяки створенню моделі светра спеціально для жінок - з довгими рукавами і укороченим, завужені низом. Предмет одягу отримав назву Poor Boy Sweater («светр бідного хлопчика»).

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити цікаві та смішні відео.

Ще цікавого. Всі приколи дня читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости