В ЄС прокоментували можливість продовження санкцій проти Росії

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. В ЄС прокоментували можливість продовження санкцій проти Росії
17:39, 22.07.19
Сьогодні

Керівництво Європейського Союзу запевняє, що санкції щодо Росії за агресію проти України буде продовжено.

Глава делегації Європарламенту Девід МакAллістер наголошує, що поки члени Європейського Союзу вважають, що потрібно продовжувати санкції проти РФ. Про це повідомляє Сьогодні.

- Члени ЄС вирішуватимуть, продовжувати санкції чи ні в майбутньому. Поки вони вважають за краще продовжувати санкції, – заявив МакАллістер на прес-конференції у понеділок у Києві.

Президент України Володимир Зеленський після саміту Україна-ЄС у Києві зазначив, що керівництво Європейського Союзу запевнило його – санкції щодо Росії за агресію проти України буде продовжено.

Зеленський наголосив, що покарання для Москви за агресію має продовжуватись до виконання Мінських угод та звільнення захоплених українських територій.

- Я радий сьогодні почути від наших європейських друзів, що їх позиція щодо поведінки РФ залишається чіткою і незмінною. Секторальні і "кримські" санкції будуть продовжені на наступні 12 і 6 місяців відповідно. Не думайте, що санкції – моє улюблене слово, моє улюблене слово – мир, а санкційна політика – це останній цивілізований інструмент для його настання, - сказав Зеленський.

Останні новини: головні події дня читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости