Хабарництво в особливо великих розмірах. На Вінниччині затримали жадібних патрульних

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Хабарництво в особливо великих розмірах. На Вінниччині затримали жадібних патрульних
15:40, 20.07.19
НПУ

У Вінницькій області затримали патрульних за 50 хабарів

Співробітники Служби безпеки України затримали у Вінницькій області двох співробітників поліції за систематичні хабарі. Про це повідомляє прес-служба СБУ в суботу, 20 липня.

"Оперативники задокументували понад 50 фактів вимагання та отримання хабарів патрульними від українських громадян і іноземців, в тому числі, за нереагування на злочини проти власності та непритягнення до відповідальності за порушення правил дорожнього руху", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали начальника сектора реагування патрульної поліції та інспектора підрозділу в службовому автомобілі під час отримання від місцевого жителя хабаря в розмірі шість тисяч гривень. У таку суму зловмисники "оцінили" непритягнення чоловіка до адміністративної відповідальності.

Порушено кримінальну справу за статтею про одержання хабаря (ч. 3 ст. 368 КК України). Затриманим готуються повідомлення про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу. Триває досудове слідство для притягнення до відповідальності інших співробітників патрульної поліції, причетних до вимагання й отримання хабарів.

Про надзвичайні події та ДТП читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости