​Синоптики попереджають - з Півдня насуває аномальна спека

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. ​Синоптики попереджають - з Півдня насуває аномальна спека
08:10, 19.07.19
Соцпортал

У неділю, 21 липня, майже по всій Європі буде аномальна спека – до +40 градусів.

Про це, як повідомляє Соцпортал, на своїй сторінці у Facebook написала синоптик Наталка Діденко.

«З південних широт до нас іде суттєве підвищення температури повітря. Практично всю Європу в неділю накриє спека і навіть сильна, до +40 градусів. Лише північні узбережжя зможуть відмахуватися від немилосердних градусів морською свіжістю», – попередила вона.

Не омине спекотна погода й Україну. У неділю у південній частині нашої країни, на Сході та подекуди у центральній частині також буде спекотно – до +28+33 градусів, а на решті території – до +25+30 градусів.

У п’ятницю, 19 липня, як пише Наталка Діденко, температурна зміна лише «розкручуватиметься». Так, у більшості регіонів температура сягне +24+28 градусів, на Півдні +26+30 градусів, на Заході подекуди +23+25 градусів.

У західних та північних областях прогнозують дощі, місцями можуть бути грози. На решті території України буде сухо і сонячно.

«У Києві 19 липня є ймовірність дощу з грозою, проте сонця вистачатиме також. Потепліє вдень до +24+26 градусів. Протягом суботи-неділі стовпчики термометрів ще підстрибнуть, у столиці нагріє повітря до +26+29 градусів», – написала Наталка Діденко.

Про секрети здоров'я і молодостічитайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости