Відпочинок у заміському комплексі Бутік-готель SPA​

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Відпочинок у заміському комплексі Бутік-готель SPA​
19:21, 10.07.19

Літо - це час для подорожей та відпочинку. Час, коли треба насолоджуватись красою природи, спілкуванням з рідними та друзями, а також отримувати нові враження і досвід. А окрім цього, звісно, період, коли так хочеться покинути великі шумні міста та сховатись серед тиші та спокою. Однак при цьому зовсім не обов'язково їхати за сотні кілометрів. Достатньо завітати у Заміський комплекс відпочинку Бутік-готель SPA, що розташований у смт. Ворзель всього в декількох хвилинах від Києва.

Готель пропонує своїм гостям ряд приємних бонусів. Перш за все, це неперевершена природа з соснами дубами та запашними квітами. І це у поєднанні з комфортабельними сучасними номерами та фірмовими смачними стравами від шеф-кухаря готельного ресторану. До того ж, повністю розслабитись та насолодитись відпочинком гостям дозволять SPA-процедури, масаж та басейн.

Кожен номер готелю має свій унікальний дизайн, де поєднуються мінімалізм та яскраві кольори. До того ж, для комфорту гостей пропонується набір косметичних засобів, халати, капці та фен, дитяче ліжечко для мальюків до 4-х років, телевізор, доступ до Wi-Fi, власний сейф, кондиціонер, наповнений міні-бар, room-сервіс до першої години ночі. Також гості можуть окремо отримати такі послуги, як прасування та прання білизни. У той же час до вартості проживання включені сніданки, а вхід до SPA-центр є вдвічі дешевшим.

Він усвою чергу пропонує три басейни, зручні бунгало, SPA-процедури, такі як масаж, чотири види сауни, серед яких римська, фінська, інфрачервона та руська,, косметологічні послуги, дві купелі з гарячою та холодною водою, зимовий сад,кедрова бочка та Fish SPA.

Великий вибір розваг готель також пропонує наймолодшим відвідувачам. Це прокат велосипедів, дитячих квадроциклів та машин, сучасний дитячий майданчик, плавання на надувних кругах, послуги аніматорів та багато іншого.

Окремі пропозиції бутік-готель попронує для бізнесу. Організація конференцій, майстер-класів, корпоративів та будь-яких інших заходів відбудеться на найвищому рівні. Зручна локація, повний технічний супровід, послуги кейтерінгу та інші опції допоможуть у цьому.

Конференц-зал на 40 персон має сучасне аудіовізуальне обладнання, а персонал готелю допоможе ним скористатися у повній мірі. Меню для кава-брейків та банкетів дозволить гостям заходів відчути всі переваги бутік-готелю. Також можливий трансфер гостей з вокзалу чи аеропорту. Для гостей бізнес-заходів також доступні всі переваги SPA-центру.

Завітайте до бутік-готелю SPA і ви чудово проведете час у колі сім'ї, друзів чи партнерів.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости