​Холодний душ після “медового місяця”

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. ​Холодний душ після “медового місяця”
15:44, 10.07.19
Соцпортал

Добігає кінця другий місяць після завершення президентських виборів. Настав час для новообраного президента починати приймати реальні рішення, адже люди очікують від нього швидких змін, причому таких, які покращать їх добробут.

До того ж країну очікують серйозні виклики, які вимагатимуть системних дій. А із цим як у самого президента, так і у його політичної сили - “Слуги народу” - труднощі.

Не секрет, що шалений успіх президента Володимира Зеленського продиктований аж занадто узагальненим баченням майбутнього. Кожен зміг в ньому побачити ті зміни, яких очікує.

Однак протягом перших місяців роботи президента люди практично нічого не відчули, і в суспільстві наростає розчарування. Адже очікували вони не змін “взагалі”, а цілком конкретних швидких змін. Вирішення найбільш болючих проблем — питання тарифів, зарплат, можливості працювати та займатись підприємництвом.

На додачу країну очікують дуже серйозні виклики — і не лише зовнішньополітичні, як повернення Росії до європейських структур. Йдеться про економічну кризу в державі. Тут уже не можна відбутися жартами, і тим паче не можна мовчати.

Парадоксально, але фактично від Зеленського вимагають виконання програми іншого кандидата — Юлії Тимошенко. Саме вона на президентських виборах запропонувала людям унікальний комплексний план розвитку країни — Новий Курс. В тому числі чіткі та конкретні механізми вирішення головних проблем держави.

На щастя, Тимошенко не є противником Зеленського. Навпаки, вона та її політична сила неодноразово демонстрували не лише готовність співпрацювати, а й бажання передати команді Зеленського всі свої напрацювання.

Юлія Тимошенко уже передала Зеленському пакет документів, які уже зараз дозволять знизити ціни на газ, і готова поділитись своїм покроковим планом-графіком порятунку нашої економіки.

Навіть більше: основою своєю передвиборчої кампанії на парламентських виборах вона визначила входження до коаліції із “Слугою Народа” - так званої “Коаліції дій”.

Такий союз для президента буде надзвичайно вигідним. До того ж це збільшить його підтримку: адже більшість громадян хоче бачити поряд із ним мудрого порадника.

А хто краще за Юлію Тимошенко підійде на цю роль? Адже вона єдина з усіх наших політиків, хто уже кілька разів рятувала країну від економічних катастроф.

Такий союз стане запорукою виконання очікувань людей, які уже не можуть чекати і прагнуть справжніх змін в країні уже завтра.

Володимир ЗАЧЕПЛЮК

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости