Поліція: наркоділків схопили у Києві

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Поліція: наркоділків схопили у Києві
14:20, 09.07.19
Магнолія-ТБ

Знешкоджене злочинне угруповання, яке діяло на території Києва та Київської області. В банді було 4 особи, в яких вилучено наркотиків на суму в 1 мільон гривень.

Працівниками Управління протидії наркозлочинності поліції Київської області спільно із працівниками прокуратури та слідчого управління затримали групу осіб, які з серпня 2018 р. по липень цього року вчиняла незаконне придбання, зберігання, а також збут наркотиків - «метадону» та «канабісу», пише Магнолія-ТБ

Діяло злочинне угруповання на території Києва та Київської області. Працювали за чіткою схемою розповсюдження наркотичних речовин.

Затримали підозрюваних за кількома адресами у м.Київ та м. Бровари. Під час санкціонованих обшуків помешкань кожного із фігурантів - в цілому було вилучено «метадону» - 490 грам та канабісу – 200 грам.

Загальна вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить близько 1 млн. гривень. Крім того, вилучили інші речові докази та пістолет.

Підозрюваних у скоєнні злочинів виявилось 3 чоловіків і одна жінка.Усім учасникам злочинного угруповання повідомлено про підозру. Триває досудове слідство, встановлюють інших учасників злочинної схеми.

Про кримінальні новини з усього світу читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости