Київська система відеоспостереження розшириться в цьму році

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Київська система відеоспостереження розшириться в цьму році
19:19, 09.07.19
Дмитро Давтян

Столична система камер відеоспостереження буде збільшена в 2019.

У 2019 році київська система відеоспостереження розшириться щонайменше на 600 відеокамер.

Про це повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян у Фейсбуці.

Дмитро Давтян зауважив, що комплексна система відеоспостереження міста Києва ключає близько 7 тисяч камер відеоспостереження із сучасним функціоналом, і в цьому році вона збільшиться ще на 600 одиниць. Більшість камер встановлять у місцях масового перебування людей, біля пам’яток культурної спадщини та у парках.

- Камери міської системи відеоспостереження встановлені в усіх районах Києва: на мостах, вулицях та автошляхах, територіях об’єктів соціально-культурного призначення, усіх в’їздах та виїздах з міста. Один із останніх об’єктів, де встановлено камери, – пішохідно-велосипедний міст. Там встановлено 10 відеокамер, дві з яких роботизовані (мають широкий огляд та функцію розпізнавання обличь), – додав заступник голови КМДА.

Комплексна система відеоспостереження у Києві забезпечує належний рівень безпеки. Завдяки великому функціоналу камер правоохоронці можуть знаходити людей навіть за вторинними ознаками та контролювати трафік на дорозі, аналізуючи швидкість та напрямок руху транспорту.

Всі київські новини в розділі #Київград на Соцпорталі. Ще цікаво:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости