Матері, яка змусила дітей "працювати" жебраками, обрали міру покарання

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Матері, яка змусила дітей "працювати" жебраками, обрали міру покарання
18:26, 08.07.19
Офіційний сайт Національної поліції​

Жінку, яка здала в оренду своїх дітей для жебракування, позбавили волі на 8 років.

10 серпня 2018 року слідчі разом з працівниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми в Хмельницькій області, та колегами з СБУ під процесуальним керівництвом прокуратури зафіксували факт продажу 32-річною жінкою двох своїх малолітніх дітей віком 2 та 6 років. Передає офіційний сайт Національної поліції

Матір родом із Вінницької області. Деякий час вона проживала у Хмельницькому разом з дітьми та співмешканцем.

Жінка вирішила заробити грошей на своїх малолітніх дітях і здала їх в оренду для жебракування в сусідній області за 15 тисяч гривень. Матір була затримана, коли вона отримувала частину коштів у розмірі 5 тисяч гривень. До того ж зловмисниця написала розписку про те, що по своїй волі передає дітей і жодних нарікань не має. Дітям вона сказала, що вони їдуть у літній табір.

Нещодавно Хмельницький міськрайонний суд повністю розглянув матеріали кримінального провадження і визнав жінку винною у вчиненні злочину за 3 частиною статті 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України. Жінку було позбавлено волі на 8 років з конфіскацією майна.

Про надзвичайні події та ДТП читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости