Більше мільйона пенсіонерів отримали свої субсидії

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Більше мільйона пенсіонерів отримали свої субсидії
18:12, 08.07.19
Сьогодні

Стало відомо скільки коштів для пенсіонерів було надано по субсидіям.

"Укрпошта" від запуску монетизації комунальних субсидій за березень-травень 2019 року сплатила 4,8 млрд пенсіонерам, які отримують пенсію у відділеннях пошти. Загалом кошти отримали більше мільйона пенсіонерів, повідомиляє Сьогодні.

Середня сума субсидій становить 1500 грн. Максимальний розмір монетизованих субсидій в березні становить 9 273 грн, в квітні – 11 062 грн, в травні – 9 326 грн.

- "Укрпошта" чітко виконала свої обов'язки і поставлені завдання в рамках пілотного проекту: субсидії були виплачені і доставлені у встановлені терміни; наявність розгалуженої мережі компанії дозволила виплатити кошти пенсіонерам, доставити готівку в будинки або квартири, віддати "в руки" одержувачам, і, що важливо, прийняти комунальні платежі, убезпечивши тим самим від накопичення боргів, – зазначив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Найбільше грошей було виплачено в Києві та Київській області – більше 504 млн грн для майже 117 тисяч пенсіонерів, Харківській – понад 392,1 млн грн для більше ніж 85 тисяч пенсіонерів, Львівській області – понад 296,6 млн грн для понад 66 тисяч пенсіонерів.

Всі новини про субсидії в Україні читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости