МЗС про аварію у Польщі з українцями: госпіталізовано 6 осіб

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. МЗС про аварію у Польщі з українцями: госпіталізовано 6 осіб
17:00, 07.07.19
УНН

Унаслідок ДТП у Польщі, причини якого встановлюються, госпіталізовано 6 громадян України з травмами середнього ступеня тяжкості. Про це у коментарі УНН повідомив заступник директора департаменту – начальник управління консульського забезпечення Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич.

"За інформацією комендатури поліції м.Ополє, внаслідок ДТП, причини якого встановлюються, госпіталізовано 6 громадян України з травмами середнього ступеня тяжкості", - повідомив Кирилич.

За його словами, консул України підтримує контакт з медзакладом, в якому перебувають українці, та місцевою поліцією і планує виїзд до зазначеного медзакладу.

Нагадаємо, внаслідок аварії українського автобуса, який з’їхав у рів на опольському відрізку автостради А4 11 людей отримали травми. За інформацією представника Державної пожежної охорони, п'ять українців були доставлені до лікарень.

Рятувальники, які прибули на місце, надали допомогу 11 жертвам. П’ять із них були доставлені до лікарень. Автомагістраль була закрита, на час приземлення вертольотів Повітряної служби порятунку, відзначає видання.

За інформацією Головного управління національних доріг та автомагістралей в місті Ополє, автобус витягли з кювету. Машина, разом з двома водіями, на аварійній смузі чекає прибуття буксира. Пасажирів автобуса розміщено в поблизькій школі.

Про надзвичайні події та ДТП читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости