У Києві двоє молодиків зґвалтували дівчину

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві двоє молодиків зґвалтували дівчину
21:25, 03.07.19

У Києві заарештовано двох молодиків за підозрою у побитті та зґвалтуванні дівчини.

Як повідомляє прес-служба столичної прокуратури, 1 квітня цього року о 04:00 від небайдужого громадянина надійшло повідомлення на лінію «102» про те, що у дворі будинку він почув крики невідомої йому жінки, біля якої знаходилися двоє молодиків. Їх затримали на місці інспектори патрульної поліції.

Потерпіла пояснила, що під час спільного вживання алкогольних напоїв двоє чоловіків почали пропонувати їй вступити у статевий зв’язок. Отримавши відмову, один з них наніс дівчині два удари в обличчя, від яких вона втратила свідомість, а отямилася вже по приїзду працівників поліції, однак без білизни та з ознаками зґвалтування.

За результатами слідства, вказаним особам оголошено про підозру за ч. 3 ст. 152 КК України. Один з підозрюваних виявився вело-кур’єром, інший офіційно не працює. Двом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, без альтернативи у вигляді застави.

На разі місцевою прокуратурою обвинувальний акт відносно зловмисників скеровано до суду. Санкція статті передбачає покарання до 12 років позбавлення волі.

Всі кримінальні новини Києва в розділі #Київград на Соцпорталі. Як повідомлялося:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости