Мер Києва оскаржив звинувачення, щодо зростання ціни на будівництво скляного мосту

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Мер Києва оскаржив звинувачення, щодо зростання ціни на будівництво скляного мосту
20:55, 02.07.19
Соцпортал

Віталій Кличко запевняє, що чутки про здорожчання будівництва нового пішохідного мосту є наклепом.

Ціна будівництва пішохідно-велосипедного мосту не змінилася порівняно з попередньо заявленою. А всі заклики про так зване здорожчання об’єкту є брехнею і маніпуляціями. Про це Віталій Кличко розповів в ефірі телеканалу «112 Україна».

- Щодо розмов, нібито на будівництві мосту вкрадені гроші, хочу сказати: це - маніпуляція! Коли беруть і складають суми вартості кількох об’єктів: Володимирської гірки, підпірних стінок схилів, фонтану, оновлення парку «Хрещатий», і звинувачують у тому, що зросли видатки на міст - це маніпуляція! Вартість зведення мосту не підвищувалася, – зауважив Віталій Кличко.

Також мер столиці зазначив, що всі документи щодо витрат на будівництво міська влада передала до Інституту досудових експертиз та КРУ для аналізу на відповідність ціни здійснених робіт і придбаних будматеріалів.

- Більше того, на сьогодні оплатили лише 210 мільйонів. Це ті кошти, що пішли тільки на конструкцію цього мосту. За виконання робіт ми зможемо заплатити підрядникам тоді, коли пройдуть всі перевірки, – додав Віталій Кличко.

Мер зазначив, що скляні вставки на мосту - безпечні. А пошкодження, що з’явилися на скляній поверхні, – вина вандалів.

- У мене є відеозаписи, як залазять на парапети, стрибають із них і перевіряють скло на міцність. Вандалів у нас вистачає. І тих, хто на авто намагається проїхатися пішохідним мостом, на жаль, - теж, – сказав Віталій Кличко.

Всі київські новини в розділі #Київград на Соцпорталі. Ще цікаво:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости