КМДА попереджає про забруднення повітря з-за пожежі поза Києвом

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. КМДА попереджає про забруднення повітря з-за пожежі поза Києвом
09:09, 27.06.19
Корреспондент

У Києво-Святошинському районі згоріли склади секонд-хенду. Площа загоряння склала 2,5 км2. КМДА попередило про забруднення повітря.

Київської області увечері 26 червня зайнялися склади секонд-хенду, продукти горіння можуть потрапити до Святошинського району, попереджає Київська міська державна адміністрація, повідомив Кореспондент

«Наразі вітер західний, при таких погодних умовах є загроза потрапляння продуктів горіння у Святошинський район міста Києва. Аварійно-рятувальні служби та екологи роблять системно заміри повітря, наразі перевищень немає», – йдеться в повідомленні.

Тим не менш, у КМДА радять мешканцям району в разі задимленості обмежити перебування на відкритому повітр, тримати вікна зачиненими або завішувати їх вологою тканиною, уникати дощу і підвищити вживання рідини.

індекс забрудненості повітря у Святошинському районі столиці становить 61 і класифікується як такий, що «становить небезпеку для людей з респіраторними захворюваннями».

У Державній службі з надзвичайних ситуацій Київської області уточнюють, що пожежа виникла о 19:30 26 червня в селі Петропавлівська Борщагівка на території складу секонд-хенду на площі 2,5 квадратних кілометри. Ніхто не постраждав, загрози перекидання на сусідні будівлі, за даними рятувальників, немає.

Про надзвичайні події та ДТП читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости