На Данили Щербаківського у Києві затримали злодія з пістолетом

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. На Данили Щербаківського у Києві затримали злодія з пістолетом
13:12, 26.06.19
Магнолія-ТБ

На вулиці Щербаківського у Києві (Шевченківський район) на магазин був здійснений збройний напад. Незабаром рицидівіста було затримано.

До поліцейських зателефонувала жінка та повідомила, що до магазину забіг хлопчина та, погрожуючи пістолетом, забрав з каси гроші, розказав сайт Магнолія-ТБ.

Оперативний черговий за адресою негайно направив слідчо-оперативну групу, співробітників карного розшуку та кінологів зі службовими собаками.

Слідчі провели огляд місця події та опитали потерпілу. Вона розповіла поліцейським, що працює продавцем у крамниці. Приблизно опівдні до приміщення зайшов чоловік та попросив продати йому цигарки, а потім почав погрожувати їй пістолетом, вихопив виручку та втік.

Співробітники карного розшуку Шевченківського управління поліції одразу розпочали пошуки розбійника. За декілька годин поліцейські встановили особу ймовірного правопорушника. Ним виявився 22-річний житель Київської області, раніше судимий за скоєння розбійного нападу. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У підозрюваного вилучили гроші та пістолет, який направили на проведення експертизи. Також правоохоронці встановили, що зловмисник причетний ще до одного епізоду розбійного нападу та на цей час проводиться перевірка його причетності до аналогічних правопорушень на території міста Києва.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру та суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою.

Санкція статті передбачає до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Оперативні новини столиці читайте в розділі #Київград на Соцпорталі.

Як повідомлялося:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости