​У Києві відбудеться вечір україномовної стендап-комедії 18+

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. ​У Києві відбудеться вечір україномовної стендап-комедії 18+
13:15, 25.06.19
Соцпортал

28 червня у київському Caribbean Club Concert Hall відбудеться концерт Першої Україномовної Стендап Комедії від «Ukrainian Stand-Up Agency». На одній сцені зберуться 5 супер-коміків, відомих глядачам за різними ТВ-шоу.

Перша Україномовна Стендап Комедія – це новий крок українського стендапу, свіжий подих стендап-комедії рідною мовою, в якій кожен впізнає себе.

Стендап – це сміливий та відвертий гумор про те, що відбувається з нами і навколо нас. Знайомі життєві ситуації, курйози, проблеми та теорії їх смішного вирішення. Все це і багато іншого – на вечорі справжньої стендап-комедії від 5 супер-коміків: Івана Жорноклея, Максима Кравця, Святослава Марченка, Володимира Євчука та Сергія Степанисько.

Іван Жорноклей – киянин з амбіціями приїжджого, стендап-комік, засновник та ведучий «Ukrainian Stand-Up Agency». Іван знайомить глядачів зі стендапом і може розповісти про них те, що вони самі не знали.

Максим Кравець – справжній сімейний експерт, людина, яка одружена вже півроку і десять років. Його жарти націлені на побутові проблеми, взаємовідносини з жінкою та родиною. А ще Максим – фіналіст проекту «Комік на мільйон» на телеканалі «ICTV», автор та актор гумористичного проекту «#шоуюри» на телеканалі «1+1», кіноактор та кіносценарист.

Святослав Марченко – комік, якому не сидиться на місці. Він народився в місті Городище, навчався в Черкасах, живе в Києві, а померти збирається в Парижі. На його рахунку безліч виступів на багатьох стендап майданчиках країни. На додачу, Святослав Марченко пише сценарії для телевізійних гумористичних проектів України.

Володимир Євчук – людина, яка відростила бороду, щоб не носити з собою паспорт. Також Володимир – переможець проекту «Розсміши коміка», чемпіон Рівненської «Ліги сміху» 2017 та автор гумористичних телевізійних проектів України.

Сергій Степанисько – магістр української філології. Лютий народознавець, який розповідає про те, чим живе його єдине кохання – Батьківщина. Переможець «Розсміши коміка», учасник телевізійного фестивалю «Ліги Сміху», автор і учасник гумористичних проектів.

На концерті кожен з присутніх стане частиною стендап-комедії. Коміки поділяться з глядачами своїми думками та емоціями, які не залишать байдужим нікого!

Рекомендовано особам від 18 років.

Квитки можна купити за посиланням: http://bit.ly/31SdPWn.

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити всі найкращі фестивалі та концерти в Києві.

Всі новини шоу бізнесу читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости