Путін: відносини Росії з Україною неминуче будуть відновлені

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Путін: відносини Росії з Україною неминуче будуть відновлені
09:46, 13.06.19
Громадське

Відстоючи брехню про "єдиний російсько-український народ" кремлівський лідер сказав, що відносини з Україною «неминуче будуть відновлені». Мабуть після закінчення війни та окупації РФ Криму та частини Донбасу.

Відносини Росії з Україною будуть відновлені незалежно від того, як складатимуться відносини з українськими елітами, пише Громадське

Таку думку висловив президент Росії Володимир Путін в інтерв’ю кремлівського телеканалу.

- Неминуче, що ми відновимо наші відносини, не може такого бути між частинами одного і того ж народу або між двома братніми народами, як би не складалися наші відносини з елітами», — заявив він.

Путін сказав:

Навіть з політичними елітами минулого, припустимо, з тими людьми, які на перше місце всієї своєї діяльності, всього свого життя ставили насамперед особистий успіх, особисту вигоду і збереження своїх капіталів, нажитих коштом українського народу, які зберігаються десь за кордоном. Від цього у них і така любов до Заходу, я думаю.Думаю, вона (нова українська влада — ред.) зможе діяти енергійно

Він також висловив сподівання що нова українська влада «позбавлена таких обмежень і відчуває себе вільно, покладаючись на довіру, надану народом України».

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости