На узбіччі дороги випадкові перехожі знайшли труп чоловіка

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. На узбіччі дороги випадкові перехожі знайшли труп чоловіка
17:08, 10.06.19
відділ комунікації поліції Тернопільської області

На Тернопільщині у траві на узбіччі дороги випадкові перехожі знайшли труп чоловіка. Експерти встановили,що чоловік загинув від наїзду автомобіля. Згодом правоохоронці затримали водія, який спричинив смертельну ДТП.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області, передає Соцпортал.

На дорозі неподалік села Посухів, люди виявили тіло чоловіка, 1960 року народження.

Загиблий лежав у траві на правому узбіччі, а його травми були характерними для удару автомобілем. Біля чоловіка валявся увімкнений ліхтарик.

На місці злочину оперативники виявили деталі, які могли належати автівки бусу. Уже у ході розслідування слідчі встановили, що до автопригоди причетний тридцятип'ятирічний житель Бережан. Він, керуючи автомобілем Mercedes-Benz Sprinter 316, збив пішохода, який йшов узбіччям дороги, а після цього втік.

Транспортний засіб чоловік заховав у Бучацькому районі, на території домогосподарства матері, а сам через шість годин після наїзду, повернувся на місце автопригоди.

Водія освідчили на предмет алкогольного сп'яніння.

Попередньо в його крові виявили 0,6 проміле алкоголю. Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство.

Про надзвичайні події та ДТП читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости