У Києві іноземець за кермом легковика зніс відбійник та прибудову на парковці

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві іноземець за кермом легковика зніс відбійник та прибудову на парковці
11:16, 09.06.19
відділ комунікації поліції Києва

У Києві на Столичному шосе іноземець не порався з керуванням. Машина спершу врізалася у відбійник, а потім знесла прибудову на парковці торгового центру. Водій загинув на місці. Четверо пасажирів госпіталізовані.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передає Соцпортал.

За попередньою інформацією, на Столичному шосе водій, не впоравшись із керуванням, виїхав за межі проїжджої частини. Автомобіль спершу в’їхав у металевий відбійник, а потім у прибудову на парковці одного із торгових центрів.

У результаті зіткнення 24-річний водій загинув на місці пригоди. Відомо, що він є громадянином іншої держави.

Ще четверо пасажирів - двоє дівчат та двоє хлопців віком від 21 до 27 років - отримали травми різних ступенів тяжкості. Їх госпіталізували.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення із позбавленням права керувати транспортним засобом на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці проводять необхідні слідчі дії.

Призначені відповідні експертні дослідження, котрі мають на меті встановити причини аварії та швидкість, з якою рухався автомобіль.

Про надзвичайні події та ДТП читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости