Стало відомо, хто піде на вибори разом з Порошенко

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Стало відомо, хто піде на вибори разом з Порошенко
13:56, 09.06.19
УНН

Партія екс-президента України Петра Порошенка визначилася із першою десяткою списку для участі у дострокових парламентських виборах.

Про це повідомляє УНН, передає Соцпортал.

На з'їзді політичної партії "Європейська солідарність" – колишньої партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність", назвали першу десятку партійного списку кандидатів у народні депутати на позачергових виборах до парламенту.

Так, разом з п’ятим президентом України Петром Порошенком на вибори підуть чинний голова Верховної Ради Андрій Парубій, його перша заступниця Ірина Геращенко, командувач Високомобільними десантними військами Збройних сил Михайло Забродський та співачка, доцент Софія Федина.

Також у команді “ЄС” — народний депутат, лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, командир медичного батальйону “Госпітальєри” Яна Зінкевич, голова Львівської ОДА Олег Синютка.

У “першу десятку” увійшли також заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз та віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости