Пєсков відповів на плани Президента України зустрітися з Путіним

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Пєсков відповів на плани Президента України зустрітися з Путіним
15:55, 31.05.19
Дзеркало тижня

Пєсков, прес-секретар Кремля заявив, що немає планів проведення саміту "Норманського формату". По його словам, їм відомо про плани Зеленського зустрітись з Путіним.

Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков заявив про те, що поки немає конкретних планів проведення саміту учасників "Норманського формату" щодо врегулювання ситуації на сході України. Речник Адміністрації президента Росії вважає, що "після того, як в Україні з'явився новий президент, знову активно відновилося обговорення проблематики невиконаних мінських домовленостей".

Перед цим секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк заявив про те, що Володимир Зеленський буде скликать лідерів країн-підписантів у "Норманського форматі". Секретар РНБО зазначив необхідність формування визначеної переговорної позиції перед початком діалогу двох держав.

Кремлівський прес-секретар наголосив:

Ми знаємо, що у президента України були контакти з міністром закордонних справ згаданих країн. Ця тематика обговорювалася, але поки конкретних якихось прикидок немає.

Так він прокоментува повідомлення про те, що президент України Володимир Зеленський планує зустрітися зі своїм російським колегою Володимиром Путіним у "нормандському форматі".

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости