Новий завод у Львові: побудовали завод газового обладнання

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Новий завод у Львові: побудовали завод газового обладнання
12:40, 31.05.19
Економічна правда

ТОВ "Регіональна газова компанія" побудувало завод із виробництва сучасних шафових газорегуляторних пунктів (ШГРП). Він належить олігарху-корупціонеру, по версії американських слідчих - Дмитру Фірташу.

19 газорозподільних компаній, які працюють під ТОВ "Регіональна газова компанія", що управляє всім газовим бізнесом Дмитра Фірташа, запустили в роботу найбільший в Україні завод із виробництва сучасних шафових газорегуляторних пунктів (ШГРП).

Про це повідомляє прес-служба РГК.

Зазначається, що нове виробництво RGC Production розміщено у Львові, і націлене на забезпечення потреб внутрішнього ринку, а в перспективі - вихід на міжнародні ринки.

Перша партія ШГРП в кількості 8 шт зійшла з конвеєра 30 травня, розповіли в компанії.

Вихід заводу RGC Production на проектну потужність - 900 одиниць на рік - запланований на осінь 2019 року.

Водночас у компанії розповіли, що у найближчі роки в Україні необхідно замінити майже 20 тисяч ШГРП, які вже вичерпали термін експлуатації.

У компанії розповіли:

Це обладнання необхідне для регулювання і підтримання стабільного тиску природного газу в розподільних мережах, що забезпечує надійність і безпеку газопостачання та безперебійну доставку газу кожному споживачу.

І додали, що якість і технічні характеристики регуляторних пунктів від українскьких постачальників компанію не влаштовували.

Останні новини: головні події дня читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости