Неадекватний чоловік з кулаками накинувся на бригаду медиків швидкої допомоги

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Неадекватний чоловік з кулаками накинувся на бригаду медиків швидкої допомоги
11:18, 26.05.19
відділ комунікації поліції Харківської області

На Харківщині неадекватний чоловік з кулаками накинувся на бригаду медиків швидкої допомоги. Коли на місце інциденту прибули правоохоронці, чоловік спробував свою агресію вимістити на них.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, передає Соцпортал.

Встановлено, що на лінію служби «102» та «103» надійшло повідомлення від жителя міста Люботин про те, що його побили поліцейські. Коли медики приїхали надати чоловіку допомогу, він накинувся на них з кулаками.

За вказаною адресою виїжджала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Люботинського відділення поліції. На місці події правопорушник висловлювався нецензурною лексикою на адресу співробітників поліції та бив кулаками по службовій автівці правоохоронців.Під час припинення правопорушення дебошир хапав за формений одяг одного з поліцейських та відірвав погон.

Попередньо, зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Працівники поліції склали відносно порушника протокол за ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі строком до 5 років. Наразі працівники поліції встановлюють усі обставини події.

Досудове розслідування триває.

Про надзвичайні події та ДТП читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости