Петиція за відставку Зеленського набрала необхідні 25 тис голосів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Петиція за відставку Зеленського набрала необхідні 25 тис голосів
16:07, 23.05.19
Громадське

Лише за добу набрала необхідну кількість петиція на сайті Президента України про його відставку. Своїми призначеннями він довів неспроможність відстоювати інтереси держави, вважають її ініціатори.

Петиція за відставку Зеленського набрала необхідні для розгляду 25 тис голосів. Петиція на сайті Адміністрації президента з'явилася напередодні. Петиція з вимогою про відставку президента Зеленського, яка міститься на сайті Адміністрації голови держави, за день набрала понад 26 тисяч голосів. Цього достатньо для того, щоб сам Зеленський її розглянув.

Вельмишановний Володимире Олександровичу голосування за вас у більшості своїй було голосуванням протестним. Насправді ви не маєте підтримки 73% виборців. Ваша особа зовсім не об'єднує більшість українців, що мають різні, почасти діаметрально протилежні погляди і бажання. Ви консолідували протест, не даючи конкретних обіцянок і політичних орієнтирів, однак тепер, після обрання і інавгурації, ви не можете не мати конкретного шляху. І перші ж ваші заяви та дії розчаровують ваших виборців, розбивають цю тимчасову ситуативну народну консолідацію.

Станом на 15:30 23 травня під електронною петицією підписалися 26250 громадян. Однак розглянути документ Зеленський може лише через 92 дні, адже тоді закінчиться голосування.

Останні новини: головні події дня читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости