Активісти громадянського руху сказали Зеленському про «червоні лінії»

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Активісти громадянського руху сказали Зеленському про «червоні лінії»
16:27, 23.05.19
радіосвобода

Володимир Зеленський не повинен переходити "червоні лінії". Політологи називають іх: неможливість миру з агресором, недоторканість мовного закону, повне дотримання домовленості з ЄС та США, курс на НАТО.

Громадські організації та окремі представники громадянського суспільства звернулися до президента України Володимира Зеленського заявили 23 травня про стурбованість першими рішеннями глави держави на посаді та окреслили «перелік можливих «червоних ліній» – якщо президент їх порушить, це неминуче призведе до погіршення як внутрішньополітичної, так і зовнішньої ситуації навколо нашої країни».

В заяві наголошується:

Ми гостро не поділяємо волю президента оточити себе представниками режиму колишнього президента України Віктора Януковича, що суперечить принципам люстрації, а також людьми без відповідних компетенцій і таких, з якими Володимира Зеленського пов’язують бізнес-інтереси.

Політологи називають іх: неможливість миру з агресором, недоторканість мовного закону, повне дотримання домовленості з ЄС та США, курс на НАТО.

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости