Стартап українця отримав прибуток 100 мільйонів доларів

  1. Главная
  2. Архив
  3. X-Files
  4. Стартап українця отримав прибуток 100 мільйонів доларів
12:01, 22.05.19
Дзеркало тижня

В новому успішному стартапі People.ai приймає участь українець Олег Рогінський. Прибуток компанії складає 500 мільйонів доларів. Основою проекту є штучний інтелект.

Олег Рогінський розробляє платформу для відділу продажів на базі штучного інтелекту. Стартап із українським корінням People.ai, впроваджує платформу для відділу продажів на базі штучного інтелекту, залучив 60 мільйонів доларів при оцінці у близько 500 мільйонів доларів.

Серед інвесторів - Iconiq, Andreessen Horowitz, Lightspeed Venture Partners, GGV Capital і Y Combinator.

Як розповів засновник People.ai Олег Рогінський, залучені кошти стартап витратить на розширення команди. Зокрема - на збільшення офісу в Києві з 30 осіб до 100 найближчим часом.

Компанія також анонсувала свій новий продукт "The Wire". Це стрічка, яка дозволяє сейлз-фахівцям знаходити потенційних клієнтів, підбирати до них підхід і в підсумку продавати їм.

Побудований на основі системи управління доходами People.ai, Intelligent Matching і PeopleGraph, він одночасно аналізує дані про діяльність, контакті і угоді по всій організації, а також у галузі, щоб передбачити, які продажі, маркетинг і поведінка клієнтів вплинуть на результати.

Нагадаємо, стартап People.ai заснував українець Олег Рогінський, який переїхав в США, у 2016 році. Штаб-квартира компанії розташована у Сан-Франциско, також є офіси в Бостоні і Лос-Анджелесі. Також раніше компанія розглядала можливість відкриття офісу в Канаді.

У People.ai працює близько 145 осіб; серед клієнтів стартапу - близько 50 великих компаній.

People.ai наразі співпрацює з такими підприємствами як: Red Hat, Lyft, Zoom, New Relic, Splunk і іншими.

За час свого існування стартап залучив сумарно понад 100 млн дол.

Про останні досягнення в світі науки і техніки читайте в розділі #Х-Files на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости