Чоловік з ножем накинувся на дружину та її маленьку доньку

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Чоловік з ножем накинувся на дружину та її маленьку доньку
17:38, 20.05.19
відділ комунікації поліції Вінницької області

Під час сварки чоловік накинувся з ножем на свою дружину, яка тримала на руках свою 2-річну доньку, а потім зателефонував до швидкої та розповів, що жінка, нібито, впала з драбини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, передає Соцпортал.

До поліції надійшло повідомлення від лікарів, що за місцем проживання у селі Дібровинці чоловік спричинив ножові поранення співмешканці та її дитині.

З’ясувалося, що до лікарів зателефонував 38-річний чоловік та повідомив, що його співмешканка впала з драбини та потребує медичної допомоги.

Медики, які оглядали жінку одразу ж зателефонували у поліцію, оскільки ушкодження, виявлені на тілі потерпілої – ножові поранення.

Поліцейським, які прибули на виклик, жінка зізналась, що ножові поранення вона отримала від співмешканця під час сварки.

Між подружжям виник побутовий конфлікт, який нетверезий чоловік вирішив за допомогою ножа.

Правопорушник наніс жінці кілька ударів кухонним ножем, один з яких виявися проникаючим. Під час конфлікту потерпіла на руках тримала малолітню дитину, яка також отримала непроникаюче поранення.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Наразі вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного. За такий злочин чоловіку загрожує до 8 років ув’язнення.

Про надзвичайні події та ДТП читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости