У Києві почали відновлювати дорожню розмітку

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві почали відновлювати дорожню розмітку
12:19, 28.04.19
прес-служба КМДА

Київські комунальники почали відновлювати дорожню розмітку на вулицях міста.

Поро це повідомляє прес-служба КМДА, передає Соцпортал.

Комунальна корпорація «Київавтодор» облаштувала новий пішохідний перехід з використанням ФЕМів червоно-білого кольору на вул. Михайла Грушевського. А також розпочала роботи з гарантійного поновлення дорожньої розмітки.

Як зазначили у комунальній корпорації, перші такі переходи у столиці комунальною корпорацією «Київавтодор» були влаштовані у 2016 році.

На ідею використання на пішохідних переходах замість фарби ФЕМів червоного та білого кольорів дорожників наштовхнули фізичні характеристики покриття з бруківки, адже на ньому погано тримається фарба та пластик, і дорожня розмітка пішохідного переходу швидко зношується і постійно потребує поновлення.

За цей час такі переходи довели свою ефективність. А в 2017 році комунальною корпорацією «Київавтодор» був отриманий патент на влаштування таких переходів.

Крім того, цього тижня, з настанням сприятливих погодних умов, підрядні організації за власні кошти розпочали поновлення дорожньої розмітки на тих ділянках вулично-дорожньої мережі, де вона не витримала гарантійний термін зносостійкості. Роботи триватимуть і надалі.

Всі київські новини в розділі #Київград на Соцпорталі.

Ще цікаво:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости