ООС: на Донбасі затримали диверсанта-колаборанта

  1. Главная
  2. Архив
  3. Оккупация
  4. ООС: на Донбасі затримали диверсанта-колаборанта
10:24, 25.04.19

На кордоні окупованих Росією теріторій затримали диверсанта. Він повинен був проводити терористичні акції на вільних от окупантів частинах Луганської та Донецької областей.

Українські військові розповіли, що затриманий – мешканець Донецька на ім’я «Сергій Д.», 1977 року народження. За даними ООС, він воював на боці бойовиків з 2016 року.

24 квітня, близько опівдня, у районі відповідальності окремої механізованої бригади, яка виконує завдання в складі оперативно-тактичного угруповання «Схід», військовослужбовці Об'єднаних сил затримали ще одного бойовика 100-ї окремої мотострілецької бригади збройних формувань Російської Федераці.

Під час допиту бойовика було встановлено, що затриманий намагався проникнути в тил українських військ в районі населеного пункту Новомихайлівка Донецької області для підготовки та проведення диверсій на військових об'єктах. Зокрема, бойовик збирав розвідувальну інформацію щодо місцярозташування складів з боєприпасами Збройних сил України, системи їх захисту та охорони.

Контррозвідники ВСУ продовжують свою антидиверсійну роботу.

Про Донбас. Новини читайте в розділі #Окупація на Соцпорталі.

Читайте також: В Украине судят российского киллера за ликвидацию боевика "ДНР".

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости