Титульним партнером одеського півмарафону стала компанія “ТАВРІЯ В”

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Титульним партнером одеського півмарафону стала компанія “ТАВРІЯ В”
14:34, 23.04.19
Соцпортал

Компанія “ТАВРІЯ В” стала титульним спонсором одеського півмарафону Odesa Half Marathon 2019, який відбудеться 15 вересня.

- Одеський півмарафон 3 роки залишався єдиним стартом у Біговій Лізі без титульного спонсора. Наша дружба з ТАВРІЯ В почалася з першої події, компанія виступила офіційним партнером та забезпечила захід якісними продуктами, а також взяла участь як корпоративна команда. 2019 рік став переломним і ми дуже раді нашому союзу. Ми розуміємо, що створювати і ростити подію самостійно - це дуже довгий шлях. В синергії ми досягаємо набагато більшого. Наша програма співпраці буде спрямована як на створення дійсно якісної події Tavria V Odesa Half Marathon, так і на розвиток корпоративної культури всередині компанії, - прокоментував генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.- Компанія «ТАВРІЯ В» багато років є лідером у своїй галузі завдяки потужному кадровому потенціалу. Саме співробітники - один з наших найбільш цінних активів. Важливим способом підтримки корпоративного духу, ділових та міжособистісних відносин, підвищення мотивації ми бачимо командну участь в спортивних змаганнях такого рівня як Odesa Half Marathon 2019.
Зі свого боку ми дуже ретельно ставимося до вибору спортивних заходів. В першу чергу для нас дуже важливий високий рівень організації, його статус, професіоналізм команди, яка працює над проектом.
- Ми цінуємо широкий спектр можливостей, які компанія “ТАВРІЯ В” здобуває як партнер заходу. Участь в Odesa Half Marathon - це по-справжньому захоплююча спортивна подія - і додаткова можливість комунікації для нас з глядачами, які в кінцевому підсумку отримують позитивні враження та яскраві емоції”, - зазначив член правління наглядової ради компанії Віктор Музалєв.

За умовами партнерства Одеський півмарафон буде мати назву “Tavria V Odesa Half Marathon”.

Цього року організатори планують зібрати на Tavria V Odesa Half Marathon близько 3 000 учасників та 8 000 глядачів. Традиційно участь у змаганнях беруть любителі бігу з різним рівнем підготовки, а також професійні спортсмени. Маршрут Одеського півмарафону пролягатиме історичною частиною міста, уздовж Траси здоров’я, паркової частини, через набережні “Ланжерон” та “Аркадія”. Старт забігів відбудеться біля Оперного театру. Учасники можуть милуватися історичними пам’ятками на маршруті та унікальними видами на Чорне море.

Дистанції в рамках Tavria V Odesa Half Marathon зазнали певних змін: повертається дистанція у 10 км, кожен фінішер якої отримає медаль. Замість дистанції у 5 км буде дистанція 4.2 км. Також, в рамках заходу будуть проходити командний забіг 4 х 21 км та естафета 3х5+1х6, 075 км Under Armour Relay, призери яких отримають грошову винагороду.

Цього року організатори події, компанія Run Ukraine, відмовились від дистанції 2 км, 5 км та естафети 2 х 10 км.

Наймолодші спортсмени цього року долатимуть дистанції у 100 м, 500 м та 1000 м і участь для них безкоштовна.

Зареструватись на подію можна на офіційному сайті заходу https://odesahalfmarathon.org/

Все новости спорта читайте в разделе #LifeStyle на Соцпортале.

Читайте также:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости