Штаб ООС: українські воїни підбили БМП ворога

  1. Главная
  2. Архив
  3. Оккупация
  4. Штаб ООС: українські воїни підбили БМП ворога
09:00, 23.04.19
Дзеркало тижня

Ситуація на фронті україно-російської війни в зоні ООС загострилась. Українські військові дають відсіч ворогу. Окупанти втратили БМП та кілька окупантів вбиті.

Під час вогневого зіткнення, один українських військовий загинув, ще троє бійців дістали поранення.

Російсько-терористичні війська упродовж минулої доби 14 разів обстрілювали підрозділи ВСУ, зокрема двічі – із заборонених Мінськими домовленостями важких мінометів.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" Збройних сил України терористи шість разів обстріляли українські укріплення.

По захисниках Мар'їнки гатили з мінометів калібру 82 мм, Авдіївки та Опитного – двічі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Гранатомети різних систем, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю терористи застосовували для обстрілів Павлополя та Гнутового (двічі), у другому випадку по позиціях ЗСУ також працював ворожий снайпер.

У смузі дій ОТУ "Північ" окупанти вісім разів відкривали вогонь по українських укріпленнях. Мінометним вогнем 82-го калібру, вогнем з гранатометів різних систем і стрілецької зброї накривали позиції Об'єднаних сил у районі Новоолександрівки.

Оборонці Катеринівки двічі потрапляли під обстріл з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької і снайперської зброї, Золотого-4 – так само двічі з ручних протитанкових гранатометів, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї. Біля передмістя Попасної терористи гатили з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Бійці Об'єднаних сил не залишили ворожі обстріли без адекватної відповіді. Військовослужбовці продовжують надійно контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

Вночі 23 квітня бандформування один раз обстріляли позицій Об'єднаних сил неподалік Гнутового зі 120-мм мінометів, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, втрат серед українських військових немає, втрати ворога уточнюються.

За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, унаслідок бойових дій в Донбасі трьох бойовиків знищено, сімох поранено, військовослужбовцями ЗСУ пострілом з протитанкового ракетного комплексу знешкоджено ворожу БМП.

Про Донбасс. Новости читайте в разделе #Окупація на Соцпортале.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости