Група осіб наглумилася над дівчиною. Вона не зізнається, хто

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Група осіб наглумилася над дівчиною. Вона не зізнається, хто
14:22, 18.04.19
bukpravda.cv.ua

У Чернівецькій області правоохоронці розслідують побиття 18-річної дівчини, яка наразі перебуває на лікуванні.

Як повідомив учасник АТО Андрій Пуздряк виданню bukpravda.cv.ua, до ветеранів Чернівецької області надійшло повідомлення про те, що група осіб наглумилася над дівчиною.

За інформацією правоохоронців, інцидент стався у Глибоцькому районі.

Внаслідок побиття дівчину було госпіталізовано з травмою голови до лікарні.

- Попередня інформація, яка до нас надійшла – про те, що її згвалтували. Ми приїхали в лікарню на Фастівську, поспілкувались безпосередньо із нею та її мамою. Таким чином була спростована інформація про згвалтування. Вона десь в якійсь мірі замкнута. Вона свідчить, коли з нею спілкуємося напряму. А коли приходять правоохоронці, вона перестає свідчити. Ми готові допомогти поліції знайти цих зловмисників, - повідомив Андрій Пуздряк.

За словами старшого слідчого СУ ГУ НП в Чернівецькій області Романа Шелегона, кримінальне провадження щодо інциденту було відкрите ще 19 березня 2019 року. Воно наразі кваліфіковане за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

- В ході розслідування встановлено коло осіб, які були знайомі з потерпілою, та можуть бути причетними до вчинення відносно неї злочину. Наразі проводяться слідчо-розшукові дії з метою встановлення – хто конкретно, з якою метою та при яких саме обставинах спричинив тілесні ушкодження потерпілій. Для розслідування цього злочину створена слідча група, – повідомив правоохоронець.

Про кримінальні новини з усього світу читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости