Заленський в своєму репертуарі - теперь продаж квитків на дебати?

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Заленський в своєму репертуарі - теперь продаж квитків на дебати?
07:20, 17.04.19

Зеленський на "Олімпійському" ввечері 15.04.2019, сказав, що дебати відбудуться... на його умовах: будуть бескоштовні квитки; та коштовні(?) Бо в своєму виступі зазначив, що бескоштовні - для тих, хто буде на газоні стадіону. Про трибуни промовчав, бо, по його логіці - там за квитки?

Це запитання цікавить всіх виборців, хто вирішив прийти на це видовище. Таким чином, бігати він більше не стане, але дебати проведуть лише за день до закінчення виборчої компанії другого туру. Тому, всі його ляпи та тотальне нерозуміння ситуації (це показали всі його короткочасні інтервю) не будуть розповсюджені в інфопросторі, бо 21 квітн - день тиши.

Такі дивні події біля дебатів з-за дій команди "Зе" дуже ображають значну частину патріотичних українців - про це пишуть політологи та блогери. Але сайт з "продажу квитків (???)" вже працює. Й не важливо, якщо вони коштують 1 копійка чи 1 000 гривень.

Тому що Зеленський перетворює вибори в фарс та буфонаду, принижуючи Україну та українців.

Російські ЗМІ показали його виступ на стадіоні, але на сайті він вже зник. Але обїява є на його профілі в Facebook, як завжди на "суржике", де російська з українськоі в дивній, солянці: 19.04.2019 19:00, ГОЛОВНІ ДЕБАТИ КРАЇНИ; Київ, НСК «Олімпійський»/NSC «Olympiyskiy». Цена: 0.01 грн.

Все политические новости Украины читайте в разделе #Банкова на Соцпортале.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости